De Smisse
Immoswennen

Architectuur

architectuur.jpg

De sobere, ingetogen architectuur is een streling voor het oog. Er werd grote zorg besteed aan de inplanting, de afmetingen en de lichtinval. Het materiaalgebruik is zo veel mogelijk afgestemd ‘in harmonie’ met de omgeving. Daarom werd er zoveel mogelijk gekozen voor natuurlijke materialen: voornamelijk baksteen, architectonisch beton, gepatineerd zink, natuurkleurig hout, buitenschrijnwerk in donker metaal, … De uitzonderlijke afwerking en keuze van materialen maakt van Residentie ‘De Smisse’ een echt pareltje, waar het op alle vlakken aangenaam wonen is.

Door zijn ligging in het centrum, het prachtige binnenplein, het concept en de uitvoering, vormt De Smisse een rendabele investering en waarborgt ze vaste huurinkomsten.


Het groene hart van De Smisse

Residentie De Smisse is een stijlvol geheel van 6 gebouwen met 2 verdiepingen en 1 gebouw met 3 verdiepingen, die ingeplant zijn rond een mooie tuin. Het ‘buitengebeuren’ speelt dus een belangrijke rol in uw woonbeleving. Vanuit de appartementen heeft u een schitterend uitzicht op het rustgevende, groene binnenplein. De bomen, de hagen en de waterpartij geven het binnenplein een exclusieve uitstraling.