De Smisse
Immoswennen

Appartementen

appartementen.jpg

Residentie De Smisse maakt het u helemaal naar wens. Met hun hedendaagse architectuur en praktische indeling beantwoorden alle 63 appartementen volledig aan de wooneisen van nu. Ze hebben een moderne uitstraling, zijn ruim ontworpen en bieden alle nodige comfort. 

Het project wordt gebouwd in 2 fases. De 1ste fase bestaat uit 35 appartementen waarvan er reeds 33 verkocht zijn. Ook van de 2de fase is reeds 64% verkocht.

U heeft keuze uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers tussen 70 en 130m2. Elk appartement beschikt over een ruim leefterras of balkon. Zeer veel aandacht werd hierbij besteed aan de oriëntatie. De grote ramen die op de terrassen uitgeven, zorgen voor een prettige lichtinval in de appartementen. Op het gelijkvloers kunt u genieten van uw eigen privétuintje. En in uw woning zal het net zo genieten zijn. 

Elk appartement omvat:
een hal - een living met ingerichte keuken - een berging - 1 of 2 ruime slaapkamers - een toilet - een geïnstalleerde badkamer - een ruim terras of balkon – een ondergrondse autostaanplaats en berging.

Daarnaast zijn er ook tal van voorzieningen:
teledistributie, tuin, kelder, elektriciteit, parlofoon, dubbele beglazing, garage, lift, telefoonaansluiting, verwarming op aardgas,…

Kortom, alles in en om Residentie De Smisse staat in het teken van uw persoonlijk comfort.